Tussenschoolse opvang
(overblijf)

Overblijven tussen de middag op school. Wij noemen het tussenschoolse opvang (TSO). Op een schooldag hét moment voor kinderen om even lekker te ontspannen en hun energie kwijt te raken. We eten natuurlijk een boterham en drinken wat. Maar er is ook ruimte voor spelen, bewegen of een (creatieve) activiteit. Kortom, overblijven is leuk!

Tussenschoolse opvang in Rijswijk, Delft en Den Haag Ypenburg

Veel kinderen gaan tussen de middag niet naar huis om een boterham te eten. Zij blijven op school over voor de lunch en spelen lekker met hun klasgenootjes. De kinderen kunnen uitwaaien en energie opdoen voor de rest van de schooldag. De TSO is voor de kinderen vooral een moment van ontspanning.

Overblijven op school met Up

Tijdens de TSO worden de kinderen begeleid door ervaren pedagogisch medewerkers en/of vrijwilligers. Elke school heeft een TSO-coördinator. Deze regelt alles omtrent deze TSO en is aanspreekpunt voor ouders, medewerkers en leerkrachten. De TSO is altijd op school.

 

Up voert de Tussenschoolse opvang in Rijswijk, Delft en Den Haag Ypenburg voor de volgende basisscholen uit:

* Op De Fontein coördineert Up de TSO.

 

Contact

Voor meer informatie over TSO van Up kun je contact opnemen met Yneke Peeman, projectmanager via 06 – 151 72 339. Wil je meer weten over tijden en afspraken op de school van je kind, klik dan hierboven op de naam van de school.

Questions? Call 070 - 7920101