fbpx
7 goedkope vakantie uitjes in Rijswijk, Den Haag en Delft

7 goedkope vakantie uitjes in Rijswijk, Den Haag en Delft

Saskia Keizers by Saskia Keizers
Het is zomervakantie dus je kan weer leuke dingen gaan doen met papa, mama, oma, opa of al je vriendjes en vriendinnetjes! Wij hebben speciaal voor jou allemaal te gekke activiteiten op een rijtje gezet om je een leuke zomer te bezorgen!

Monkeytown in Rijswijk

Bij deze indoorspeeltuin kan je klimmen en klauteren in de Fun House, glijden van de vette luchtglijbaan, spelen met de grote legoblokken en douchen onder een ballendouche. Je kan zelfs tussen de levensgrote wilde dieren lasergamen en mini-golfen! Of laat zien hoe hoog jij kan springen in de trampoline zone.

De prijs voor kinderen is €9,95 en peuters (kleine aapjes tot 4 jaar) betalen maar €5,50. Begeleiding mag gratis mee naar binnen!

Klik hier voor meer informatie

Groenrijk ’t haantje in Rijswijk

Kijk je ogen uit naar alle bijzondere planten en bewonder de prachtige bloemen. Knuffel met de schattige konijntjes of doe mee met een te gekke knutselworkshop! Bij het tuincentrum Groenrijk is enorm veel te zien en te doen! Check de kalender voor alle activiteiten.

Je kan gratis naar het tuincentrum toe en als je een knutsel wil maken kost dat €2,50.

Klik hier voor meer informatie

Kinderboekenmuseum Den Haag

Stap in de wereld van Kikker en zijn vriendjes en ontdek samen alle avonturen! Ga schatgraven met Beer, schaatsen met Eend, taarten maken met Varkentje en nog veel meer! In het kinderboekenmuseum kan je super veel verhalen beleven. Kinderen tot 1 jaar mogen gratis naar binnen en de prijzen daarna liggen tussen de €7,50 en €10.

Klik hier voor meer informatie

Speeltuin ’t Speelduin in Den Haag

Spelen in het zand. Glijden van de glijbaan. Klauteren over boomstammen en keien. Klimmen in de toestellen. Het kan allemaal bij de speeltuin ’t Speelduin! Kom je ook een zandkasteel bouwen? De toegang is helemaal gratis!

7 goedkope vakantie uitjes in Rijswijk, Den Haag en Delft

Funzone in Delft

Een indoor speelparadijs met verschillende speelpleinen, attracties, spellen en mascottes! Een onvergetelijke ervaring, met veel activiteiten om je de hele dag mee te vermaken. Speel jij mee met Okke & Pi?  Voor je ouders is er een fijne, ontspannen plek om te zitten met goed zicht om naar jouw stoere avontuur te kijken!

Voor kinderen onder de 1 jaar is het gratis, ukkies betalen €7,00 en vanaf 4 jaar kost het €9,95 per kind. Begeleiding heeft gratis toegang!

Klik hier voor de website

Bosjes van Pex in Delft

Een ideaal zomeruitje met kinderen is de speeltuin van de Bosjes van Pex in Delft. Met veel leuke klimtoestellen, schommels, duikelrekken en een klimbrug is het genoeg plek om je de hele middag te vermaken! De speeltuin ligt in een bos, dus er zijn genoeg plekken om te zitten in de schaduw. Nog een fijn voordeel: de speeltuin is helemaal gratis.

Klik hier voor de website

Waterspeeltuin Buytendelft in Delft

Met kleine diertjes spelen en spetteren in een waterspeeltuin? Het kan allemaal bij stadsboerderij en waterspeeltuin Buytendelft! Knuffel met de kleine schaapjes, speel met de graafmachientjes en roetsj van de kabelbaan. Voor jong en oud enorm veel plezier! De boerderij is gratis te bezoeken en de waterspeeltuin is tussen 1 april en 1 oktober €3,50 per persoon voor mensen vanaf 2 jaar!

Klik hier voor de website

BSO Up in Delft, Rijswijk en Den Haag

Genoeg leuke activiteiten om een geweldige zomer te hebben! Moeten je ouders werken? Dan kom je gezellig naar de buitenschoolse opvang(vakantieopvang) van Up Kinderopvang. Daar beleef je altijd een leuke dag!

Questions? Call 070 - 7920101