fbpx

Kinderopvang Rijswijk

Ben je op zoek naar kinderopvang in Rijswijk voor je kind? Ben je zwanger of heb je een pasgeboren baby? Of gaat je kind inmiddels al naar de peuterschool of basisschool? Up Kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot 13 jaar. We bieden peuteropvang, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en ook nog andere vormen van kinderopvang.
Kinderopvang in Rijswijk - Up Kinderopvang

Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Rijswijk

Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar hebben we bij Up Kinderopvang in Rijswijk verschillende mogelijkheden:

Kinderdagverblijf

Als je als ouder na de kraamperiode weer (een aantal dagen) aan het werk gaat, zoek je opvang voor je kind. Je zoekt dan dagopvang voor je kind. Deze kinderopvang noemen we een kinderdagverblijf of crèche. Je kunt je kind brengen voor je naar je werk gaat en weer ophalen als je klaar bent. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat je kind alle aandacht krijgt en bij ons spelenderwijs leert en ontwikkelt.

Bekijk hier de Up Kinderdagverblijven in Rijswijk:

Speelstart

Kinderen die extra aandacht nodig hebben, beginnen vaak al op 2 jarige leeftijd op Speelstart. Dat is een speel- en leergroep voor jou én je kind. Het is leuk en leerzaam en een opstapje naar de peuterspeelschool.

Peuteropvang (peuterspeelschool) in Rijswijk

Kinderen op de peuteropvang hebben in de eerste plaats heel veel plezier. Door te spelen in een goed ingerichte omgeving leren ze al veel. Bij de peuteropvang doen we juist veel spelletjes, lezen we leuke boekjes en gaan we lekker naar buiten.

Spelenderwijs leren de kinderen sociale vaardigheden als samenwerken, op je beurt wachten en eerlijk delen.

Dankzij de peuteropvang is de overgang naar de basisschool straks niet zo groot. Lees hier meer over peuteropvang >>

In Rijswijk bieden we op verschillende vestigingen van Up peuteropvang aan . Bij de peuterspeelschool bieden we voorschoolse educatie (VE). De VE is erop gericht om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar te voorkomen of te verminderen.

Kinderopvang 4 tot 13 jaar

In Rijswijk heeft Up meerdere vestigingen met buitenschoolse opvang.

Voorschoolse opvang (vso)

Ben je ’s morgens niet in de gelegenheid om je kind iedere ochtend zelf naar school te brengen? Dan is de voorschoolse opvang misschien een oplossing. Afhankelijk van de locatie kunnen kinderen in de schoolgaande weken vanaf 7.30 uur bij de voorschoolse opvang terecht tot de schooldag begint.

Op de voorschoolse opvang kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, voor schooltijd, nog even spelen en ontspannen. Na een rustig begin van de dag brengen we de kinderen naar school.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang van Up is er voor kinderen die recht op hun doel afgaan, maar ook voor kinderen die van de gebaande paden willen dwalen. Voor actiehelden, chill seekers en iedereen daartussenin. Bij Up ben je altijd welkom om jezelf te zijn! Lees meer over kinderopvang voor 4 tot 13 jaar >>

 

Speciale kinderopvang voor kinderen van 8 jaar en ouder

In Rijswijk hebben we een vestiging aan het Jaagpad voor kinderen van 8 jaar en ouder. De BSO is speciaal gericht op de oudere kinderen die van meer uitdaging houden.

Samen kanovaren in het water om de buitenschoolse opvang heen, door de bossen struinen of leren hoe je een vuurtje maakt…

Buitenschoolse opvang - Jaagpad in Rijswijk

Zoek je kinderopvang in de regio Rijswijk?

Op zoek naar een kinderopvang voor je kind, net buiten of in de regio Rijswijk? Up heeft ook meerdere vestigingen in Den Haag Ypenburg en Delft!

Vragen? Bel 070 - 7920101