fbpx

Over ons

Up is een professionele kinderopvangorganisatie met heel veel ervaring en enthousiasme. We zijn er voor alle kinderen, van actiehelden tot chill seekers, van baby tot tiener en (bijna) puber. En voor hun ouders. Met elkaar verrijken we het leven van je kind!

Goed voor elkaar

De kinderopvang van Up is goed voor elkaar; je vindt er alles wat je kind nodig heeft en kan er op vertrouwen dat alles goed geregeld is. We doen er alles aan om van elke dag iets bijzonders te maken, samen met ouders en scholen. Zo leren kinderen spelenderwijs nieuwe skills en ontdekken ze onverwachte talenten. En maken ze nieuwe vriendjes, leren ze samenwerken en andere vaardigheden waar ze hun hele leven iets aan hebben.

In onze pedagogische visie lees je alles over hoe we zorgen voor de leukste, gezelligste, beste kinderopvang.

Onze organisatie

Onze organisatie heeft geen winstoogmerk, dus alles wat we verdienen gebruiken we om onze kinderopvang nog beter en leuker te maken. Door bijvoorbeeld de vestiging op te knappen of door nieuw spelmateriaal te kopen voor de kinderen. We bieden een breed aanbod voor een grote doelgroep: iedereen is welkom bij Up! Van kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang tot meer unieke opvang zoals Speelstart en Samenspel in Rijswijk, Delft en Ypenburg.

Up is onderdeel van Kinderopvang Morgen.

Onze vestigingen

Up heeft meer dan 20 vestigingen in Rijswijk, Den Haag en Delft. Elke Up heeft z’n eigen aanbod (van peuteropvang tot kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang), en een eigen unieke sfeer. Ze zijn ingericht met rijke speelruimtes, gezellige chill-hoekjes en er is altijd een mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan. Onze vestigingen zitten in woonwijken en in scholen, zodat er altijd een Up bij jou in de buurt is.

Benieuwd naar Up in jouw wijk? Kijk op onze vestigingspagina en vraag een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kinderopvang in Rijswijk - Up Kinderopvang

Onze medewerkers

Bij Up werken knutselaars, avonturiers, sportfanaten, chefkoks, inspirators en troosters. Onze pedagogisch medewerkers zijn alleskunners! Hun enthousiasme en vakkennis maken de kinderopvang van Up zo bijzonder, dus zijn we supertrots op wat ze iedere dag voor elkaar krijgen: kinderen een fantastische, leuke en leerzame dag bezorgen!

Onze pedagogisch medewerkers hebben een kindgerichte opleiding afgerond en volgen op de Morgen Academie regelmatig cursussen en trainingen. Ze kunnen bouwen op jarenlange ervaring en up-to-date vakkennis. Maar vooral: op heel veel enthousiasme en liefde voor hun werk.

Wil je ook bij Up horen? Stuur ons dan een berichtje!

Vragen? Bel 070 - 7920101