fbpx

Onze kinderopvang

Kinderopvang voor álle kinderen, van actiehelden tot chill seekers, van baby's tot tieners. Hier vind je alle soorten kinderopvang die we bij Up aanbieden.

Kinderopvang 0 tot 4 jaar

Opgroeien is een spectaculair avontuur, vol nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, en er is geen betere plek om méér uit opgroeien te halen dan bij Up. Bij de kinderdagverblijven van Up in Rijswijk en Ypenburg hebben kinderen plezier, maken ze nieuwe vrienden en ontwikkelen ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden.

Lees meer

Peuteropvang 2 tot 4 jaar

Bij de peuteropvang van Up in Ypenburg en Rijswijk maken kinderen nieuwe vriendjes, doen ze coole buitenspelletjes en ontdekken ze verborgen talenten! Peuters maken bij Up heel veel plezier en leren zo spelenderwijs allerlei vaardigheden die later goed van pas komen, begeleid door onze enthousiaste pedagogisch medewerkers.

Lees meer

Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang van Up is er voor kinderen die recht op hun doel afgaan, maar ook voor kinderen die van de gebaande paden willen dwalen. Voor actiehelden, chill seekers en iedereen daartussenin, met Up haal je het meeste uit je vrije tijd. Je vindt de buitenschoolse opvang van Up in Rijswijk, Ypenburg en Delft.

Lees meer

Bereken je kosten

Hoeveel kinderopvang kost hangt af van je persoonlijke situatie. Je betaalt een deel van de kosten zelf, de gemeente of de overheid betaalt het andere deel. Hoeveel je precies kwijt bent, kun je uitrekenen met onze rekentool.