fbpx
Steun het vergeten kind

Steun het vergeten kind

Saskia Keizers door Saskia Keizers
Up Kinderopvang maakt kinderen blij. Maar we kijken graag verder dan alleen onze eigen vestigingen. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een fijnere wereld, een mooiere toekomst.

Een veilig en liefdevol thuis

Kinderen blij maken: dat doen we bij Up iedere dag met veel plezier. Maar onze missie gaat verder dan dat. We willen ons ook inzetten om andere kinderen gelukkig maken. Kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Daarom steunt Up Stichting Het Vergeten Kind. Hun droom is dat ieder kind in Nederland een veilig en liefdevol thuis heeft. Dat is zó nodig! Wij dromen niet alleen met ze mee, maar we willen ook echt ons steentje bijdragen.

Iedere vestiging helpt mee!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al heel vroeg leren dat we goed voor elkaar en de wereld moeten zorgen. Daarom schenken we op iedere vestiging aandacht aan dit maatschappelijke doel. Zo helpen we allemaal mee om een mooi bedrag in te zamelen. Bijvoorbeeld door het verkopen van zelfgebakken cupcakes, het runnen van een koffie-to-go kraampje of kinderkunst exposeren in een Up atelier.

Sponsorloop

Daarna volgt een grote gezamenlijke actie voor de kinderen van alle Up vestigingen: een sponsorloop. Alle kinderen gaan hun uiterste best doen om zoveel mogelijk rondjes te lopen voor Stichting Het Vergeten Kind. Voor onze kinderen een superleuke dag, zodat we die andere kinderen ook een beetje meer ‘heppie’ kunnen maken.

Want van het geld dat wij samen inzamelen organiseert Stichting Het Vergeten Kind Heppie Vakanties en Heppie Weekenden. Kinderen met een moeilijke thuissituatie kunnen daar hun angsten en zorgen even inruilen voor plezier en ontspanning.

Steun het vergeten kind

Het overhandigen van de cheque

Ons doel is natuurlijk om een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Dit jaar is er een officieel moment gepland, waarop we een cheque aan gaan bieden. Daarop staat dan vast een heel mooi bedrag voor Stichting Het Vergeten Kind!

Help ons Het Vergeten Kind te helpen

Natuurlijk leggen we de kinderen precies uit waar ze het voor doen. Er hangen posters bij alle vestigingen en door middel van filmpjes en gastsprekers betrekken we de kinderen bij het goede doel. Zo kunnen ze thuis ook goed vertellen waarom we bij Up geld inzamelen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Een leuke tip: kijk samen eens naar de activiteitenpagina van Up. Hier kun je precies zien hoe elke vestiging zich inzet, maar ook hoe je als ouder of verzorger bij kunt dragen aan het goede doel. Wij zijn blij met iedere donatie, groot of klein. Want iedere euro helpt! Gebruik het rekeningnummer hieronder om het bedrag over te maken.

Steun direct

Rekeningnummer

Naam rekening: Kinderopvang Morgen
Rekeningnummer: NL33 ABNA 0630 4967 65

Voeg in de omschrijving ‘het vergeten kind’ toe.

 

Up Kinderopvang: Goed voor elkaar!

Vragen? Bel 070 - 7920101