Zó teken je een glimlach op een gezicht

Zó teken je een glimlach op een gezicht

Floor Soeteman door Floor Soeteman
We leven in een rare tijd. Dat is voor iedereen lastig en vraagt om aanpassingen. En als je een oma of opa hebt die woont in een wooncentrum, dan mag je op dit moment niet eens op bezoek…

Eenzaam

Behalve het missen van bezoek van familie, kunnen de bewoners van bijvoorbeeld Florence zorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk ook geen activiteiten doen samen of gezellig met elkaar eten. Om deze oudere mensen een hart onder de riem te steken, bedachten we een leuke tekenactie!

 

Tekenactie Up Kinderopvang

We kunnen dan wel niets aan de situatie van de bewoners veranderen, we kunnen wel proberen hen een beetje op te vrolijken! De kinderen van Up die normaal op de buitenschoolse opvang zitten, hebben vol enthousiasme meegewerkt aan het tekenproject. De opdracht: maak een mooie lentetekening die de bewoners van zorgcentrum Steenvoorde op kunnen hangen in hun eigen kamer. In totaal zijn er ruim 70 creatieve tekeningen gemaakt.

 

Overhandiging

Alle tekeningen hebben we, natuurlijk volgens de regels en veilig, overhandigd aan dhr. Vincent van Puffelen (coördinator facilitair, inkoop). Inmiddels zijn de tekeningen aan de bewoners uitgereikt en hebben ze een mooi plaatsje aan de muren gekregen.

 

#Wijzijntrotsoponzekinderenenophuntekentalent!

Vragen? Bel 070 - 7920101