fbpx

Buitenschoolse opvang
4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang van Up is er voor kinderen die recht op hun doel afgaan, maar ook voor kinderen die van de gebaande paden willen dwalen. Voor actiehelden, chill seekers en iedereen daartussenin. Bij Up ben je altijd welkom om jezelf te zijn!

Na een schooldag kan je kind bij Up uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten. Er zijn verschillende ruimtes om even te chillen, bij te praten over de dag en daarna te kiezen wat je wil gaan doen; meedoen met één van de workshops of activiteiten die we organiseren, in alle rust huiswerk maken of buitenspelen met vriendjes. Alles mag, want het is je vrije tijd.

Onze pedagogisch medewerkers zijn enthousiast en deskundig, en sterren in het bedenken van leuke spelletjes en workshops. Maar ze luisteren ook naar de wensen van elk kind, helpen met huiswerk als dat nodig is en stimuleren de kinderen om te ontdekken wat hun talenten zijn. Je maakt een hoop plezier, maar je léért stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van Up!

Dagen en tijden

Je vindt Up Kinderopvang in Rijswijk, Den Haag Ypenburg en Delft. We zijn er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Je bent elke schooldag na schooltijd welkom en in de schoolvakanties en dagen dat er tussendoor geen school is de hele dag! Er zijn geen sluitingsweken of -dagen, behalve de officiële feestdagen en in het weekend.

Je kind komt op vaste dagen en als je een keertje een dag wil ruilen of een dag extra wil boeken, is dat meestal geen probleem. De opvang is ook te combineren met voorschoolse opvang, of aan te vullen met extra opvang tijdens schoolvrije dagen en plusuren (als de onderbouw op de basisschool van je kind vrij heeft, maar de bovenbouw nog niet).

De openingstijden verschillen per vestiging, die zijn namelijk afhankelijk van de schooltijden van de basisscholen. Op onze vestigingspagina kan je per vestiging de openingstijden en andere handige info vinden.

Plezier tijdens het kleien bij buitenschoolse opvang - Up Kinderopvang aan Laan van Hoornwijck In den Haag Ypenburg

Opvang die bij je past

Op alle BSO’s van Up helpen we kinderen om het meeste uit opgroeien te halen. De inrichting, het activiteitenaanbod en de methodes die we gebruiken sluiten aan bij onze visie, waardoor we overal de Up kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast heeft elke vestiging een eigen aanpak en sfeer waar we trots op zijn. Hier vind je alle vestigingen op een rijtje en vind je binnen no-time een vestiging die bij je past bij jou in de buurt; in Rijswijk, Den Haag (Ypenburg) of Delft. Je kunt bij de BSO van Up kiezen voor verschillende pakketten. We hebben een BSO Totaalpakket, een BSO Pluspakket en een BSO Basispakket.

De kinderen maken de BSO

Natuurlijk denken de kinderen bij Up mee over de invulling van hún BSO. We overleggen met elkaar over de regels, leuke uitstapjes, welk eten ze lekker vinden, de aankleding van de ruimte en nieuw spelmateriaal. Ook serieuze onderwerpen, zoals pesten, bespreken we met elkaar. We geven kinderen de ruimte om zelf oplossingen te bedenken. Kinderen vinden het heel leuk om op zo’n manier te groeien in hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid!

BSO en de school

Elke buitenschoolse opvang van Up werkt nauw samen met één of meer basisscholen in de buurt. De opvang zit vlakbij of zelfs ín het schoolgebouw. Naar welke basisschool je kind gaat, bepaalt daarom vaak de BSO die je kiest. Op schooldagen halen wij je kind van school op. Oudere kinderen kunnen ook zelfstandig naar de buitenschoolse opvang komen, als dat mag van jou als ouder. In de schoolvakanties zijn de kinderen de hele dag welkom bij Up!

School kiezen voor je kind

Heb je nog geen school gekozen voor je kind? Op de website van de Gemeente Rijswijk vind je handige informatie over de verschillende scholen en hoe je je kind voor de basisschool kunt aanmelden. Woon je in Den Haag? Dan kun je op de website van de Gemeente Den Haag terecht.

Up actief

Ons activiteitenprogramma Up actief bevat volop inspirerende thema’s en activiteiten die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Dit zijn unieke activiteiten, waarmee kinderen op een andere manier naar hun omgeving leren kijken. Activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier voor kinderen van 0-13 jaar.

Vakantieprogramma

Up biedt in de schoolvakanties een superleuk vakantieprogramma. We zijn de hele dag open en we beginnen ’s ochtends om half acht met een gezellig ontbijt. Daarna zijn er spannende activiteiten, binnen of buiten: karaoke, speurtocht in het bos, zwemmen of een museumbezoek en meer. Als we op stap gaan nemen we boterhammen mee, anders lunchen we op de BSO. Het gebeurt ook weleens dat een paar Up vestigingen samen een speciaal programma maken, bijvoorbeeld een zomersurvivalkamp of een lekkere BBQ-middag!

Vragen? Bel 070 - 7920101