fbpx

Kinderopvang
0 tot 4 jaar

We zijn er voor alle ouders en alle kinderen! Opgroeien is een spectaculair avontuur, vol nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, en er is geen betere plek om méér uit opgroeien te halen dan bij Up. Bij de kinderdagverblijven van Up hebben kinderen plezier, maken ze nieuwe vrienden en ontwikkelen ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden.

Dagen en tijden

Welke vorm en hoeveel kinderopvang je nodig hebt, bepaal je zelf. Je kind komt op vaste dagen, maar als je een keer wilt ruilen, kan dat meestal gewoon. Een keertje een extra dag komen, is ook mogelijk. Bij Up is het aanbod per vestiging net een beetje anders. Je vindt de verschillende mogelijkheden bij de Up vestiging die het best bij je past. Je vindt kinderdagverblijven van Up in Rijswijk en Den Haag Ypenburg.

Onze kinderdagverblijven zijn iedere werkdag open, het hele jaar door. We zijn alleen op de officiële feestdagen dicht. Verder staan we áltijd voor je klaar. De openingstijden verschillen per vestiging, bekijk daarvoor onze vestigingspagina.

Kinderopvang 0 tot 4 jaar

Voel je thuis

Al onze kinderdagverblijven zijn zo ingericht dat je kind (en jij) zich er thuis voelt. Met een gezamenlijke (woon)kamer, een keuken, slaapkamers, een tuin en soms een extra speelruimte.

We vinden het belangrijk dat de ruimtes, het speelgoed en de activiteiten helemaal passen binnen de pedagogische visie van Up. Zo kunnen we de kwaliteit bieden waar we zo trots op zijn. Daarnaast heeft elk kinderdagverblijf ook een eigen gevoel; de activiteiten, binnen én buiten, passen bij de sfeer en het thema van dat kinderdagverblijf. Zoek een Up kinderdagverblijf bij jou in de buurt.

Up actief

Ons activiteitenprogramma Up actief bevat volop inspirerende thema’s en activiteiten die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Dit zijn unieke activiteiten, waarmee kinderen op een andere manier naar hun omgeving leren kijken. Activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier voor kinderen van 0-13 jaar.

Dagprogramma

Op het kinderdagverblijf hebben we een dagprogramma met een paar vaste momenten, zoals slapen, eten en (buiten)spelen. Zo’n programma geeft rust en houvast. Toch is geen dag hetzelfde, je kan met jonge kinderen nou eenmaal niet alles plannen. Onze medewerkers bewaren de rust en het overzicht, en zorgen dat ieder kind zich lekker thuis voelt.

Spelen met ijs bij peuteropvang - Up Kinderopvang aan de P.C. Boutenslaan in Rijswijk

Individuele aandacht

De medewerkers van Up zorgen voor een goede mix van samen spelen en individuele aandacht; spelen met de hele groep, in kleinere groepjes of zelfstandig iets ondernemen. Er zijn twee (en soms drie) pedagogisch medewerkers per groep, waardoor ze genoeg tijd en aandacht hebben voor alle kinderen.

Groepssamenstelling

De meeste Up kinderdagverblijven hebben groepen waar kinderen van allerlei leeftijden in zitten. Dat noemen we verticale groepen. Er zijn ook Up kinderdagverblijven waarbij de kinderen in een groep allemaal ongeveer dezelfde leeftijd hebben, de zogenaamde horizontale groepen. In dat geval doorlopen kinderen twee of drie groepen: de babygroep (0 – 2 jaar) en vervolgens als deze er is de dreumesgroep (2 – 4 jaar) en de peutergroep.

Boterhammen smeer je zelf bij kinderdagverblijf - Up Kinderopvang aan de Rijswijkse Landingslaan Den Haag Ypenburg

Eten en drinken

Up zorgt voor eten en drinken (ook flesvoeding). Jonge baby’s voeden we aan de hand van het schema zoals thuis. Met de oudere kinderen lunchen we gezellig met elkaar aan tafel. Er zijn verantwoorde tussendoortjes zoals vers fruit, een cracker of een stukje komkommer. Op sommige vestigingen hebben we een eigen moestuin en eten de kinderen dus groente uit eigen tuin! Verser kan het niet.

Heeft je kind een voedselallergie of overgevoeligheid? Laat het ons weten, dan zorgen we voor een aangepast menu!

Vragen? Bel 070 - 7920101