fbpx

Pedagogische visie

Up is een professionele kinderopvangorganisatie met heel veel ervaring en enthousiasme. We zijn er voor álle kinderen, voor actiehelden en chill seekers, kinderen die recht op hun doel af gaan en kinderen die van de gebaande paden dwalen. En voor hun ouders. Met elkaar verrijken we het leven van ieder kind.

Goed voor elkaar

De kinderopvang van Up is goed voor elkaar. Bij Up krijgen kinderen de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen, leren kinderen spelenderwijs nieuwe skills en ontdekken ze onverwachte talenten. Maken ze nieuwe vriendjes, hebben ze plezier en doen ze vaardigheden op waar ze hun hele leven iets aan hebben. Zo zijn ze klaar voor de wereld van vandaag en morgen.

Samen met de kinderen bedenken en organiseren onze pedagogisch medewerkers afwisselende activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Ons activiteitenprogramma bevat volop inspirerende activiteiten en thema’s die goed passen bij de behoeftes en belevingswereld van kinderen.

 

Up Kinderopvang peuteropvang in Rijswijk, Delft en Ypenburg

Slim samenwerken

We werken graag samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doen we vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid en omdat we zo unieke vormen van kinderopvang kunnen aanbieden waarmee kinderen op een andere manier naar hun omgeving leren kijken. Onze samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooi doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Over Up

Up heeft meer dan 20 vestigingen in Rijswijk, Den Haag (Ypenburg) en Delft. Stuk voor stuk ingericht met rijke speelruimtes, gezellige chill-hoekjes, en altijd met een mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan. Er werken bevlogen, vakkundige pedagogisch medewerkers die de kinderen helpen om iedere dag het beste uit opgroeien te halen.

Up heeft geen winstoogmerk; alles wat we verdienen gebruiken we om onze kinderopvang nog beter en leuker te maken. We bieden een breed aanbod, van kinderdagverblijf tot buitenschoolse opvang (en unieke opvang zoals Speelstart en Samenspel) voor een grote doelgroep. Bij Up kan iedereen zich thuis voelen.

Vragen? Bel 070 - 7920101