Kwaliteit

We zijn trots op de kwaliteit van onze kinderopvang. Onze bevlogen, professionele medewerkers, modern ingerichte ruimtes en ons kwaliteitsbeleid dragen allemaal bij aan een veilige, gezonde en goede kinderopvang. Daardoor hebben kinderen het niet alleen heel leuk en gezellig, maar kun je als ouder ook vertrouwen op Up.

Wettelijke eisen en kwaliteit

Natuurlijk werken we volgens de Wet Kinderopvang, waarin de wettelijke eisen staan rondom pedagogiek, veiligheid en gezondheid. Jaarlijks, maar soms ook als verrassing, controleert de GGD onze vestigingen. Ze bekijken tijdens zo’n bezoek onze pedagogiek en nemen de veiligheid en gezondheid onder de loep. Meestal is alles tiptop in orde. Als er toch iets niet goed blijkt te gaan, dan zetten we alles op alles om dat zo snel mogelijk te verbeteren. Van de inspectie maakt de GGD een mooi rapport, en dat plaatsen wij op de pagina van jouw Up vestiging. Zo heb je als ouder ook altijd zicht op hoe we het bij Up doen.

Kwaliteit in de kinderopvang

De kwaliteit van de kinderopvang van Up wordt niet alleen bepaald door wetgeving. Onze medewerkers, het plezier en de ontwikkeling van de kinderen en de tevredenheid van ouders, dat is waar het volgens Up écht om gaat. We adviseren je daarom bijvoorbeeld over pedagogische keuzes bij inschrijving, nemen je klacht serieus en denken met je mee bij problemen. Samen zorgen we ervoor dat je kind spelenderwijs kan opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving.

Daarom is Up ook aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en houden we ons aan de Governance Code Kinderopvang, de richtlijn voor integer bestuur en toezicht.

 

De Oudercommissie en de Ouderraad

Elke vestiging heeft een eigen Oudercommissie. Samen met deze ouders verbeteren we de kwaliteit van de opvang, bespreken we het pedagogisch plan van aanpak en gezondheids- en veiligheidszaken.

Vanuit elke Oudercommissie is er een lid afgevaardigd naar de Ouderraad. De Ouderraad geeft de directie advies over het beleid en de aanpak van Up en al onze vestigingen.

Plezier bij Up Kinderopvang - Rijswijk

Algemene en aanvullende voorwaarden

Ben je benieuwd naar onze Algemene en aanvullende voorwaarden? Bekijk ze hier >>

De Verbetermeter

We zijn aangesloten bij VerbeterMeter. Met de Verbetermeter kunnen we inzien wat ouders van Up vinden. Als ouder krijg je daarom af en toe een vragenlijst. Met de, altijd anonieme, antwoorden verbeteren we Up steeds weer.

Tips

Suggesties of klachten over onze kinderopvang of aanpak bespreken we graag. Neem per mail contact op om ons te laten weten dat we iets kunnen verbeteren. Met ideeën of klachten kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de leidinggevende van de Up vestiging.

Vragen? Bel 070 - 7920101