fbpx

Kwaliteit

We zijn trots op de kwaliteit van onze kinderopvang. Onze bevlogen, professionele medewerkers, modern ingerichte ruimtes en ons kwaliteitsbeleid dragen allemaal bij aan een veilige, gezonde en goede kinderopvang. Daardoor hebben kinderen het niet alleen heel leuk en gezellig, maar kun je als ouder ook vertrouwen op Up.

Wettelijke eisen en kwaliteit

Natuurlijk werken we volgens de Wet Kinderopvang, waarin de wettelijke eisen staan rondom pedagogiek, veiligheid en gezondheid. Jaarlijks, maar soms ook als verrassing, controleert de GGD onze vestigingen. Ze bekijken tijdens zo’n bezoek onze pedagogiek en nemen de veiligheid en gezondheid onder de loep. Meestal is alles tiptop in orde. Als er toch iets niet goed blijkt te gaan, dan zetten we alles op alles om dat zo snel mogelijk te verbeteren. Van de inspectie maakt de GGD een mooi rapport, en dat plaatsen wij op de pagina van jouw Up vestiging. Zo heb je als ouder ook altijd zicht op hoe we het bij Up doen.

Kwaliteit in de kinderopvang

De kwaliteit van de kinderopvang van Up wordt niet alleen bepaald door wetgeving. Onze medewerkers, het plezier en de ontwikkeling van de kinderen en de tevredenheid van ouders, dat is waar het volgens Up écht om gaat. We adviseren je daarom bijvoorbeeld over pedagogische keuzes bij inschrijving, nemen je klacht serieus en denken met je mee bij problemen. Samen zorgen we ervoor dat je kind spelenderwijs kan opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving.

Vind je dat we het (nog) beter kunnen doen? Of heb je een klacht? Neem dan eerst contact op met een medewerker of de vestigingsmanager van de Up vestiging. Heb je een opmerking die gaat over de organisatie van Up of kom je er met de medewerker/manager van de Up vestiging niet uit? Neem dan contact op met de afdeling kwaliteit.

 

Heb je een verbetering voor het servicecentrum of de organisatie? Klik dan hier. Hier staat ook het beleid rondom verbeteringen en klachten. Up Kinderopvang is onderdeel van Kinderopvang Morgen en volgt daarom ook het klachtenbeleid van Morgen. Je vindt het klachtenbeleid ook op de website van Kinderopvang Morgen.

Up is aangesloten bij het klachtenloket en aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en we houden ons aan de Governance Code Kinderopvang, de richtlijn voor integer bestuur en toezicht.

De Oudercommissie en de Ouderraad

Elke vestiging heeft een eigen Oudercommissie. Samen met deze ouders verbeteren we de kwaliteit van de opvang, bespreken we het pedagogisch plan van aanpak en gezondheids- en veiligheidszaken.

Vanuit elke Oudercommissie is er een lid afgevaardigd naar de Ouderraad. De Ouderraad geeft de directie advies over het beleid en de aanpak van Up en al onze vestigingen.

Plezier bij Up Kinderopvang - Rijswijk

Algemene en aanvullende voorwaarden

Ben je benieuwd naar onze Algemene en aanvullende voorwaarden? Bekijk ze hier >>

De Verbetermeter

We zijn aangesloten bij VerbeterMeter. Met de Verbetermeter kunnen we inzien wat ouders van Up vinden. Als ouder krijg je daarom af en toe een vragenlijst. Met de, altijd anonieme, antwoorden verbeteren we Up steeds weer.

Tips

Suggesties of klachten over onze kinderopvang of aanpak bespreken we graag.  Met ideeën of klachten kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de leidinggevende van de Up vestiging. Heb je een opmerking over de organisatie of kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met onze afdeling kwaliteit. Wil je meer weten over de klachtenregeling? Klik dan hier.

Onze kinderopvang wordt verzorgd door Kinderopvang Morgen en is aangesloten bij het Klachtenloket Kinderopvang en de Geschillencommissie Kinderopvang.

 

Vragen? Bel 070 - 7920101