Hoe werkt het BSO opvangtegoed?

BSO voor 46 of 52 weken per jaar

Als je kind 46 of 52 weken per jaar naar de BSO komt, krijg je jaarlijks een opvangtegoed. Dit tegoed is gelijk aan het aantal vakantieweken dat in je contract zit (6 of 12 weken) en gebaseerd op het aantal vaste opvangdagen per week. Je kunt dit opvangtegoed zelf inzetten voor opvang tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen.

Belangrijk om te weten:
Voor de vakantieweken en schoolvrije dagen is het de bedoeling dat je dit voor je kind zelf van tevoren aanvraagt via de Ouder app. Ook voor de dagen dat je kind in schoolweken normaal naar de buitenschoolse opvang komt. Zo weten wij precies hoeveel kinderen er komen en kunnen we zorgen voor voldoende begeleiding en leuke activiteiten! Let op: meld je kind op tijd aan voor de vakantie om zeker te zijn van een plekje.

 

BSO voor 40 (school)weken per jaar

Gaat je kind alleen tijdens de schoolweken (40 weken) naar de buitenschoolse opvang, dan heb je geen kinderopvang voor tijdens de schoolvakanties en geen opvangtegoed. Uiteraard kun je in de schoolvakanties en schoolvrije dagen altijd tegen bijbetaling extra opvang aanvragen via de Ouder app/ouderportaal!

 

De Ouder app nog niet geïnstalleerd? Bekijk hier hoe je de app eenvoudig kunt downloaden of log direct in op het Ouderportaal via je desktop.


Alle vragen

Vragen? Bel 070 - 7920101