fbpx
Kinderen van Up Kinderopvang hebben geld ingezameld voor Het Vergeten Kind

Kinderen van Up Kinderopvang hebben geld ingezameld voor Het Vergeten Kind

Muhsin Sahan door Muhsin Sahan
De kinderen van Up Kinderopvang hebben zich de afgelopen maanden ingezet om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Nederland die het slachtoffer zijn geworden van mishandeling, verwaarlozing of andere vormen van tegenspoed. Deze bijzondere inspanning heeft geleid tot een succesvolle inzamelingsactie waarbij alle vestigingen betrokken waren. Het resultaat is een indrukwekkende donatie van maar liefst €2.400,-.

Een veilig en liefdevol thuis

Kinderen blij maken: dat doen we iedere met veel plezier bij Up dag met veel plezier (bij Up iedere dag met veel plezier). Maar onze missie gaat verder dan dat. We willen ons ook inzetten om andere kinderen gelukkig maken. Kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Daarom steunt Up Stichting Het Vergeten Kind. Hun droom is dat ieder kind in Nederland een veilig en liefdevol thuis heeft. Dat is zó nodig! Wij dromen niet alleen met ze mee, maar we willen ook echt ons steentje bijdragen.

In een prachtig gebaar van solidariteit en medeleven hebben de kinderen van Up Kinderopvang zich ingezet om geld in te zamelen voor het Vergeten Kind. Deze bijzondere inspanning heeft geleid tot een succesvolle inzamelingsactie, waarbij alle vestigingen betrokken waren en de kinderen zelf verschillende activiteiten hebben georganiseerd. Het resultaat? Een indrukwekkende donatie van maar liefst € 2.400,-. Om de betekenis van dit bedrag te benadrukken, heeft Kinderopvang Morgen dit bedrag aangevuld.

Alle kinderen hebben geholpen

Het initiatief van Up Kinderopvang om geld in te zamelen voor het Vergeten Kind is een uiting van de kernwaarden van de organisatie: maatschappelijk betrokken, goed voor elkaar en gemeenschapszin. Door kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de uitdagingen waarmee andere kinderen te maken hebben, worden belangrijke levenslessen van mededogen, inclusiviteit en dat dus ieder kind telt, geleerd. De inzamelingsactie bood de kinderen niet alleen de mogelijkheid om een concrete bijdrage te leveren, maar ook om te ervaren hoe het voelt om een positief verschil te maken in het leven van anderen.

Gedurende de inzamelingsperiode hebben de kinderen van Up Kinderopvang met enthousiasme en creativiteit diverse activiteiten georganiseerd. Van knutselmiddagen en bake-sales tot sportevenementen en optredens, elk evenement was doordrenkt met de energie en onbevangenheid van de kinderen. De betrokkenheid van alle vestigingen en de deelname van zoveel kinderen maakten van deze actie een gezamenlijke prestatie waar iedereen trots op kon zijn.

Uitreiking cheque

De hoogtepunten van deze prachtige inzamelingsactie werden bekroond met een feestelijke uitreiking, waarbij kinderen van alle vestigingen samenkwamen bij Up aan de Wiardi Beckmanlaan. De opwinding en vreugde waren voelbaar in de lucht toen het totale bedrag van €2.400,- werd onthuld. Het was een moment van blijdschap en trots, waarin de kinderen beseften dat hun inspanningen waren beloond en dat ze echt een verschil hebben gemaakt. Kinderopvang Morgen maakte het moment nog specialer door het bedrag aan te vullen, waardoor de impact van de donatie nog groter werd.

Samen kunnen we een verschil maken, de levens van vergeten kinderen verbeteren en een toekomst creëren waarin geen enkel kind wordt vergeten.

Vragen? Bel 070 - 7920101