fbpx
Gratis peuteropvang in Den Haag vanaf januari 2024

Gratis peuteropvang in Den Haag vanaf januari 2024

Muhsin Sahan door Muhsin Sahan
Geweldig nieuws! Vanaf 1 januari 2024 is er goed nieuws voor de peuters in Den Haag. Kinderen tussen 2,5 en 4 jaar met kunnen namelijk gratis naar de peuteropvang voor 16 uur / 4 dagdelen per week, op voorwaarde dat ze een verwijzing hebben van het CJG (Centrum Jeugd & Gezin). Dit heet een voorschoolse indicatie of VVE-indicatie. Onze Up vestigingen in Ypenburg bieden, 2 of 4 dagdelen (8 of 16 uur) peuteropvang aan voor peuters vanaf 2,5 tot 4 jaar.

Een Geweldige Kans voor Den Haag
De overstap naar de basisschool kan behoorlijk spannend zijn voor veel kinderen. De peuteropvang biedt een fantastische kans om deze overgang soepeler te maken. Hier worden ze voorbereid op de basisschool op een speelse manier. Terwijl ze samen met leeftijdsgenootjes spelen, leren ze spelenderwijs Nederlandse woordjes. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die naar de peuteropvang gaan, een betere start hebben op de basisschool.

Door onze nauwe samenwerkingen met diverse basisscholen in Ypenburg is de overgang naar de basisschool niet zo groot. In Ypenburg werken we nauw samen met de volgende scholen:

  • PCBS De Vlieger
  • Octant Fontein

Kansen voor Ouders
De peuteropvang is voor kinderen met een CJG-verwijzing kosteloos toegankelijk voor 16 uur/4 dagdelen per week, wat niet alleen geweldig is voor de kinderen, maar ook voor het hele gezin. Ouders krijgen hierdoor meer mogelijkheden om te werken of zichzelf verder te ontwikkelen.

Wil je eens een kijkje nemen? Je bent van harte welkom bij een van onze Up vestigingen in Den Haag (Ypenburg)! Hieronder vind je een overzicht van Up vestigingen in Den Haag die peuteropvang aanbieden.

Vraag een rondleiding aan

Direct inschrijven

Bron: www.vraagjufmina.nl

Vragen? Bel 070 - 7920101